Babyspullen

Voetenzakken voor in de kinderwagen

Als je stil in een kinderwagen zit of ligt, dan krijg je het al snel koud.
Nu de herfst z’n intrede heeft gedaan, wordt het dus absoluut tijd om een lekkere, zachte, warme voetenzak in de kinderwagen te leggen. Zo wordt een ommetje in de buitenlucht ook voor jouw kindje leuk.

Zachte fleece
Je bevestigt zo’n voetenzak heel gemakkelijk in je wandelwagen. In de Dooky voetenzakken zit namelijk een opening aan de achterkant om het gordelsysteem van de kinderwagen doorheen te halen. Van buggy tot wandelwagen en van 3 tot 5 puntsgordel.

De voetenzak is gevoerd met zachte fleecestof. Lekker zacht dus. Zo krijgt je kindje het niet koud.

De waterafstotende- en windwerende buitenstof met dubbele rits, waardoor je de voorzijde volledig kunt afritsen, kan zeker tegen een stootje.
 
Sterren
Bovendien zijn er weer erg leuke patroontjes in de Dooky-collectie: van grote sterren tot een sterrenregen en van veertjes- tot een blaadjes patroon.
 
 
 
De comfortabele en stijlvolle voetenzakken van Dooky zijn er in diverse maten, voor een Maxi Cosi tot een voetenzak tot 36 maanden.

 
Bekijk de Dooky types (bij voetenzakken) op Bol.com.
GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!