Babyspullen

Hartjes en sterren

Mama heeft in haar logo een ster dus de nieuwe collectie Heart & Star van Lodger viel meteen op. Naar de winkel dus… De sprankelende collectie bestaat uit twee Shelters en drie Wrappers. Lekker fleece met geborduurde teksten. Op de harten Shelter en Wrapper: “You are my precious heart” en op de sterren: “You are my lucky star”.

Shelter en Wrapper

Toen ik nog klein was lag ik veel in de Shelter, een multifunctionele babydrager en inwikkeldeken voor een autostoeltje ineen. Je verandert de Shelter eenvoudig van babydrager naar inwikkeldeken en andersom zonder dat je je baby wakker hoeft te maken. De Shelter is ook geschikt als heupdrager. Geef mij maar de Rabbit (grijs, gevoerd met blauwe fleece), maar er is ook een Buffalo (beige/bruin, gevoerd met roze fleece).

Nu ben ik meer aan de Wrapper toe: een inwikkeldeken en speelkleed ineen. Je gebruikt de Wrapper in plaats van een jas of deken in de reiswieg of de kinderwagen. De uniek ontworpen capuchon zorgt voor behoud van lichaamswarmte en extra comfort. Daarnaast is de Wrapper te gebruiken als speelkleed. Heerlijk fleece en multi-functioneel. In hippe kleuren Buffalo (beige/bruin), Canton (turkoois) en Shock (zuurstokroze), met aan de buitenkant een piping van jadegroen met witte stipjes.