Babyspullen

Interactief leren met Linkimals™

Bij GaafvoorKinderen kregen we de vraag of wij de Linkimals™ familie van Fisher-Price al kennen. “Deze interactieve beestjes zijn met name geschikt voor kids van 9 tot 18 maanden en zorgen ervoor dat het kindje danst en leert met behulp van spannende lichtjes, liedjes en swingende dansbewegingen”, schreef de vraagsteller. Onze eigen gezin-testers zijn inmiddels tieners, dus dit babyspeelgoed kenden we nog niet.


Blij gezichtje 
Ons leuke en lieve buurmeisje van 9 maanden gaat de Lenige Luiaard van Linkimals testen. Deze leuke luiaard is één van de nieuwe familieleden van Linkimals. Het blije gezichtje van baby Jule als zij de luiaard ziet zegt al genoeg… en dan heeft ze nog niet eens op de knoppen gedrukt.

Luiaard klapt in handen
Haar moeder doet dus voor en drukt op de grote knop. Ahhh, de luiaard klapt met zijn handen en zingt een liedje. Druk je op de knopjes op zijn voet dan hoor je van alles over getallen en kleuren. De jonge Jule van 9 maanden gaat steeds blijer kijken en beweegt vrolijk mee op de muziek. Dat tellen gaat zij vast eerdaags leren. Voor nu zijn de lichtjes, muziek, liedjes en swingende dansbewegingen van de Lenige Luiaard al leuk genoeg.

Gekleurde lichtjes
Haar oudere zus van 6 jaar zingt al snel een paar liedjes mee en doet het tellen voor. Baby Jule blijft gewoon lekker lachen en bewegen. De gekleurde lichtjes volgt zij met haar ogen en als het geluid en licht stopt, drukt ze snel weer op de knop. Dát heeft ze snel in de gaten.

Fisher-Price laat bij deze Linkimals™ weten dat er veel geleerd kan worden:
Begrijpend leren: De vrolijke liedjes en zinnetjes van de luiaard laten je baby kennismaken met getallen, kleuren, tegenstellingen en het alfabet. 

 


Grofmotorische vaardigheden: Door gezongen liedjes en muziek wordt je baby gestimuleerd om te bewegen en te swingen, zodat de grofmotorische vaardigheden worden getraind.
Zintuigen: Heldere, gekleurde lichtjes, leuke muziek en de zachte armpjes activeren het gezichtsvermogen, de luistervaardigheid en de tastzin van je baby.
De interactieve Lenige Luiaard is een succes en er zal nog veel met hem worden gespeeld. Wat ook leuk is: als deze luiaard andere Linkimals vriendjes ziet, geven ze samen een gesynchroniseerde show met muziekjes en lichtjes! Heb je dus wel meer van deze schattige dieren nodig.


Wij vinden het gaaf speelgoed voor baby’s!
AFGELOPEN - En daarom zijn we ook zo blij dat we een Linkimals™ van Fisher-Price weg mogen geven. 

 

Voor baby's van 9 maanden en ouder zijn er nog andere Linkimals™ in de familie. Met alle dieren kun je spelenderwijs leren door middel van licht, kleur en geluid. Interactief speelgoed waarbij de ontwikkelingen van baby’s worden gestimuleerd, zoals de dijnmotorische vaardigheden, denkvermogen en de zintuigen.


Maak kans op een leuke Linkimals™!
Hoe?
Bekijk bij de andere Linkimals™ van Fisher-Price, bijvoorbeeld via Bol.com.
Noteer op het formulier nog drie andere Linkimals dieren EN schrijf op welk diertje jouw voorkeur heeft (en waarom) om te winnen.

 

De winnaar is Jessica de W uit Sleeuwijk.