Babyspullen

2-in-1 Baby Shampoo en Body Wash Bars

 

Wassen met een ‘bar’ zorgt ervoor dat er geen onnodige plastics worden gebruikt (zoals tubes). Deze ‘wasbars’ zijn er voor volwassenen in soorten, geuren, kleuren en maten. Nieuw in dit segment bij HappySoaps zijn nu ook de Bars voor baby’s: Baby Shampoo en Body Wash Bars.

Liefdevol soppen!

Met de plasticvrije en natuurlijke Bars kun je de haren en het huidje van je baby heerlijk mild wassen. De natuurlijke shea butter en aloë vera verzachten en verzorgen de huid. Daarnaast zorgt de jojoba olie voor hydratering. Geeft een milde reiniging en zorgt voor makkelijk doorkambaar haar. Prikt daarnaast niet in de ogen!

Geurig

Lekker praktisch om met de Bar zowel de huid te wassen als het haar. En reken maar dat het heerlijk ruikt. Er zijn twee fijne varianten van 2-in-1 Shampoo en Body Wash Bar: verkwikkende Aloë You Vera Much en de zoete, lieve Little Sunshine.

Geschikt voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Bevat natuurlijke jojoba olie, haver en shea butter. 100% plasticvrij, palmolievrij en vegan. Handgemaakt in Nederland met liefde.