Creatief

Plakken met water

Wauw, dat is gaaf. Met gekleurde bolletjes van Beados maak ik zelf een ontwerp, daarna met water over mijn kunstwerk sproeien… en ze plakken aan elkaar. Ik kan er van alles mee maken. Lekker creatief. Ik heb de Beados Mineez en pak met mijn vriendin de zakjes met gekleurde bolletjes uit. Van geel tot paars en van roze tot zilver. Onder de vormpjes/werkbladen leggen we een sjabloon, bijvoorbeeld van een paard of regenboog en gaan aan de slag. Hup, wat bolletjes op de Mineez-pen en voorzichtig de bolletjes op hun plek drukken. Dat ziet er al cool uit. Een gave 3D creatie. Dan komt het grappige, namelijk met wat water besproeien… en dan kleven de bolletjes aan elkaar en hebben we een leuk figuur. In de verpakking zitten ook twee hangers waar we ons Beados-figuur aan kunnen hangen. Cool.

Trouwens, de Mineez is de nieuwste lijn van creatieve Beados producten, speciaal ontwikkeld voor meiden vanaf 6 jaar. De kraaltjes zijn kleiner dan zijn voorganger en geschikt voor het maken van prachtige 3D creaties. Er is ook een Thema Navulset met thema’s Snoepgoed, Rock en Dierenwinkel. Op mijn verlanglijstje staat nu de Glitterstudio om de Beados Mineez ontwerpen een prachtige glinsterende uitstraling  te geven met een glitterlaag.

Informatie voor ouders

Mineez biedt een leuk en educatieve manier om kleuren en patronen te herkennen en zelf te vormen. Op een speelse manier kunnen met Mineez de fijnere motorische vaardigheden en drie dimensioneel denken bij kinderen verder ontwikkeld worden. Bovendien stimuleert het de creativiteit. Mineez zijn volstrekt veilig in gebruik omdat er alleen water aan te pas komt.