Creatief

Zelf blingbling maken met Blingles

Oh heerlijk! Lekker tutten aan tafel met mijn vriendinnen. We hebben een doos Blingles en we zitten zelf juwelenpatronen te maken. Zo’n patroon kan ik dan plakken op mijn rugzak, etui of diadeem. Want met deze creatieve sieradenlijn kunnen alle meisjes hun hele wereld  laten schitteren. Het werkt heel gemakkelijk. Je kunt zelf een juwelenpatroon ontwerpen of gebruik maken van een van de bijgeleverde sjablonen. Met een speciale pen plaats ik de juweeltjes op een siliconen mat. Daarna doe ik de steentjes met een transferblad op een lijmblad, waarna ze overal op te plakken zijn. Lekker blingbling. Ik heb nu kristallen dieren en ik plak een lief hondje op mijn zonnebril. Maar je kunt ook in een handomdraai een laptop, mobiel of andere gadget pimpen.

 

 

De Blingles Themaset bestaat uit 160 juweeltjes, de Blingles pen, siliconen mat, 6 sjablonen,  transferblaadjes en een lijmrol. Er zijn drie verschillende themasets: Kristallen dieren, Glinsterende prinses en Glimmend snoep.

Fashion Pack

Met de Blingles Fashion Set kunnen meisjes nog meer voorwerpen laten schitteren. De Fashion Pack bevat een ketting, 2 kettinghangers (hart en diamantvorm),  een spiegeltje, twee armbanden en een juwelendoosje om te versieren. De verpakking bevat maar liefst 420 Blingles juweeltjes, een Blingles pen, mat, lijmrol, transferblaadjes, 7 ontwerpsjablonen en een bewaardoos.