Creatief

3D spelen met Bobo

Ik vind Bobo gaaf. Dat vrolijke blauwe konijn maakt veel avonturen mee en daar houd ik van. Ik ben dol op het tijdschrift Bobo, maar nu ik de speciale 3D-website en 3D-app van Bobo heb ontdekt, ben ik ook daar vaak te vinden. Ik kan er veel spelletjes doen in de boom van Bobo. De app vind ik zelf echt heel cool (waarschijnlijk ook omdat ik dan even chill met de iPad op schoot mag zitten). Het 3D-effect is waanzinnig. Ik kan gewoon een rondje om de boom met boomhutten draaien en de lees- of kleurhut binnen gaan. Daar vertelt Bobo wat ik allemaal kan doen. Wat een enthousiast konijn! Hij vertelt alles zo grappig. In alle hutten van de Bobo-boom kun je een avontuur beleven. Ik kan kiezen uit de kleurhut, leeshut, kijk- en luisterhut, speelhut en zelfs de Engelse garage. Hier leer ik Engels woordjes. En na al dat getrain kijk ik graag een Bobo-filmpje. Dat kan allemaal op de website en app.

 

 

Educatieve spelletjes

Bobo is het eerste tijdschrift in Nederland dat met een 3D-website en 3D-app voor kleuters komt. Kinderen kunnen vanaf nu op www.bobo.nl en met de gratis Bobo-app educatieve spelletjes spelen. Ze gaan zelf op ontdekkingstocht in de Bobo-boomhutten, worden uitgedaagd met spelletjes op hun eigen niveau en worden hiervoor beloond met dieren in de Bobo-tuin.

 

De Bobo-website en Bobo-app zijn geschikt voor kinderen van circa 3-6 jaar en zijn helemaal gratis te bezoeken en te downloaden.

Over Bobo en Blink Uitgevers

Blink Uitgevers is een jonge educatieve uitgeverij, die sprankelende educatieve concepten ontwikkelt voor school en thuis. Blink wil kinderen prikkelen om hun talenten te ontdekken en zich optimaal te ontwikkelen. Bobo is een uitgave van Blink Uitgevers (tevens makers van Okki, Taptoe, National Geographic Junior en Exit8) en verschijnt al sinds 1970 in Nederland als tijdschrift.

Ga voor meer informatie naar: www.bobo.nl of naar: www.blinkuitgevers.nl