Creatief

Je hoeft je nooit meer te vervelen!

“Je hoeft je nooit meer te vervelen”, staat er op De Knutselbox die bij ons door de brievenbus viel. Reden te meer om direct te openen. Gaaf voor Kinderen heeft de box in december ontvangen en heeft het thema Zoet, Zoeter, Zoetst meegekregen. Pien (bijna 6) en Mees (9) gaan aan de slag met een snoepwinkeltje maken. We knutselen een grote lolly met mozaïek foam in elkaar en we versieren met vloeipapier een groot 3D zuurtje. Alle benodigdheden zitten in de box, plus beschrijving en ideetjes. Okay, de schaar pakken wij zelf uit de la. De kinderen zijn enthousiast over de speciale wax stokjes. Volgens De Knutselbox zijn wij ‘de eerste in Nederland die aan de slag gaan met wax stokjes’, maar om eerlijk te zijn hebben wij dergelijke stokjes wel al eens eerder in handen gehad. Je kunt er inderdaad super gaaf mee knutselen en wij maken er snoepjes, hartjes en taartjes mee. Ook de doppen waarmee we een koelkastmagneetje kunnen maken vallen in de smaak. Pien plakt er een sticker in en Mees wil een magneetje met zijn eigen foto maken. Het resultaat is zeer geslaagd en dus wordt er één cadeau gedaan aan oma.

Knutselen met de box

Alle materialen uit De Knutselbox worden gebruikt en uiteindelijk maken we van de box zelf een winkeltje. Okay, dat was wel een idee van De Knutselbox zelf, maar Pien gebruikt vaak alle materialen. We hebben uren knutselplezier en wij zijn tevreden over de aangeboden en diverse materialen in de doos. Dit keer hebben we alle beschrijvingen opgevolgd, maar wij kunnen ons voorstellen dat je ook de eigen fantasie de vrije loop kunt laten gaan met de inhoud van De Knutselbox. De materialen, van hoogwaardig papier tot foam en van hout en vilt tot potloden dagen uit om mee aan de slag te gaan. Extra gaaf dus dat je een abonnement kunt nemen op De Knutselbox, de box boordevol unieke, educatieve knutselprojecten, en zo telkens een nieuwe uitdaging krijgt om een geweldig creatief eindresultaat te behalen. Je hoeft je echt nooit meer te vervelen! 

 

 

Op thema

Op www.deknutselbox.nl kun je lezen: “De Knutselbox heeft elke maand weer nieuwe knutselideeën op thema en je hebt direct alles in huis om meteen  aan de slag te gaan. Daarnaast voorziet de Knutselbox in de groeiende behoefte van (groot)ouders om de spaarzame momenten met hun (klein)kinderen zo speciaal mogelijk in te vullen. Samen met je kinderen knutselen is gezellig én leerzaam. De kinderen maken iedere maand weer kennis met andere materialen en technieken.”

Knutselen

Er verschijnt iedere maand een nieuwe Knutselbox, waarop je een abonnement kunt nemen. Er zijn ook themaboxen zoals de verjaardag Knutselbox en de vakantie Knutselbox.  

Tip van Gaaf voor Kinderen geef eens een Knutselbox abonnement cadeau! Er is zelfs een Opa en Oma lidmaatschap zodat kinderen altijd meteen aan de slag kunnen als zij bij oma en opa zijn.