Creatief

Heppi naar Bed

Ik wil niet naar bed! Dat is zo’n zin die mijn vader en moeder vaak krijgen te horen. Ik vind naar bed gaan namelijk meestal niet zo leuk. Hoewel, de verhaaltjes die mij worden voorgelezen, vind ik gaaf. Maar dat tanden poetsen en pyjama aan… pfff, zo ongezellig.

En daar komt met de nieuwe app verandering in. Want nu kan ik samen met Jop de Giraf en zijn vriendjes naar bed. Daar word ik happy van. De ene dag kies ik voor Jop de Giraf en de andere dag voor bijvoorbeeld het schaap of de aap. Zij laten mij stap voor stap zien hoe zijn naar bed gaan. Uitkleden, naar de wc gaan, in bad gaan, afdrogen, tanden poetsen en instoppen, boek voorlezen en kusjes geven. Slaap lekker!

Over Heppi en de app

Heppi heeft o.a. een serie kinderboeken en apps gemaakt over Jop de Giraf en zijn vriendjes. Met de apps kan je leuk spelen met de figuren uit de boeken. De app Heppi naar Bed is bedoeld voor kleuters en peuters. Kinderen kunnen uit 5 dieren kiezen en gaan het dier klaarmaken voor bed. Alle stappen zijn hetzelfde bij alle dieren, maar het feit dat je kind iedere keer weer uit een ander personage kan kiezen is afwisselend. Je kan de app als onderdeel van je bedritueel gebruiken, zodat je kind stap voor stap ziet wat je kind zelf ook moet doen om klaar te maken voor bed. Een voorproefje zien? Bekijk het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=RoFb1YkoDw8