Creatief

Zelf een zonnestraalvanger maken

 

Wauw, dat klinkt gaaf! Maak zelf je zonnestraalvanger in de vorm van een vlinder. Ik ga de uitdaging aan en test Beados GEMS Zonnevlinder Activiteitenpakket. Vorige keer toen ik met Beados en de kleine, gekleurde ‘kralen’ aan de slag ging, was het nog lastig om alles met water aan elkaar te plakken. Nu ben ik 6 jaar (bijna 7) en kan ik er net iets rustiger voor gaan zitten.

Kleefkralen

Ik vul de Beados pen met roze kralen en vul een randje in het ontwerpbord. Tijd voor een andere kleur. Ik ga voorzichtig te werk en er ontstaat een mooi gekleurd patroon, in de vorm van een vlinder. Nu geduldig wat water sprayen, laten drogen. En klaar! Ik maak verschillende figuren en kleurpatronen. Water toevoegen aan het kralenontwerp en de kralen kleven aan elkaar. Het mislukt een keer: kleefkralen. Maar ik leer snel. Niet te nat maken en lang laten drogen, dát is de truc. Ik heb prachtige zonnevlinders en ik maak ze met draadjes aan elkaar, zodat ik een zonnestraalvanger heb. Yes, ik hang het voor mijn raam op in mijn slaapkamer en als de zon schijnt, schittert het.

 

 

 

 

 

Ook gaaf

Pimp je garderobe met de door jou gemaakte fashion accessoires van Beados GEMS. Door de nieuwe kraaltjes te combineren met de ronde glitter Beads worden jouw accessoires helemaal fashionable! De nieuwe collectie heet de Beados GEMS. Deze Beados zien er uit als prachtige, kleurige stenen die je in allerlei ontwerpen kunt verwerken. Met het Prachtige Hangers Themapakket maken creatieve meiden hun eigen, unieke ketting. Doe de kettingen zelf om of deel ze met je vriendinnen.

Ook jonge meiden hebben natuurlijk nooit genoeg sieraden en voor hen is het Vriendschapssieraden Themapakket een uitkomst, waarmee je allerlei prachtige sieraden maakt. Met het Tashangervriendjes Themapakket maak je toffe Beados hangers voor aan je tas. De fashion Beads laten al jouw zelfgemaakte accessoires stralen!

Voor meiden die creatie na creatie maken is de Glitter Sneldroog-Ontwerpstudio ideaal. Je hebt alles bij de hand om je gave creatie te maken en door middel van de ventilator zijn je fashionkraaltjes in een handomdraai droog en klaar voor gebruik.