Creatief

Glitter sieradendoosjes

Als je net zo dol bent op knutselen zoals ik, dan begrijp je vast dat ik tijdens mijn kinderfeestje wilde knutselen. Ik kreeg trouwens ook diverse knutselcadeaus. Altijd fijn om een goed gevulde creatieve box te hebben, voor alle andere dagen van het jaar.

Op mijn kinderfeest heb ik met vriendinnen glitter dreams sieradendoosjes van SES Creative gemaakt. In de verpakking zitten vier verschillende houten doosjes, in de vorm van een hartje, ovaal, vierkant en rond. Het was dus wel even ‘uitvechten’ wie er welk sieradendoosje mocht hebben. Gelukkig hadden we diverse verpakkingen dus uiteindelijk was iedereen blij. Wij hebben de doosjes beschilderd met eigen verf (dat zit dus niet in de verpakking). SES stimuleert de creativiteit dus ze vinden het daar vast niet erg dat we van de handleiding zijn afgeweken. 

Bij de houten doosjes zit decoratief papier om de zijkant mee te versieren en veel gekleurde glitters. Bij ieder doosjes hoort een afbeelding die je uit moet knippen. Wel jammer dat je niet kunt kiezen voor een plaatje, want het is al in de vorm van het doosje. Zo hoort de prinses met paard op het hartendoosje en het paard op het ovalen doosje. Het plaatje plak je met lijm vast. Ik ben daar heel goed in maar tijdens mijn kinderfeest bleek niet iedereen even handig met de plakkwast. Sowieso lag de tafel na het feestje helemaal onder met glitters, verf en wat lijm. Geeft niet hoor, alles is daarna weer opgeruimd en de meiden gingen blij de deur uit. Ieder met een zelfgemaakt doosjes om je sieraden in op te bergen.