Creatief

Knutselen met The Secret Life of Pets

Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? Dat vraag ik mij wel eens af… en kennelijk hebben meer mensen dat, want er is nu een film over. The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van o.a. de Minions en gaat 3 augustus 2016 in première.

Huisdieren aan het knutselen
Of huisdieren aan het knutselen slaan wanneer de baasjes van huis zijn, blijft een vraag. Dat kinderen van knutselen houden, is een feit en Totum haakt hier dan ook graag op in met haar nieuwe Secret Life of Pets knutsellijn, begin augustus verkrijgbaar in alle bekende speelgoedwinkels. Deze vrolijke knutsellijn bestaat uit 4 gave sets: Maak je eigen raamstickers, Pimp je eigen tas, een Stickerset en Strijkkralen. Met deze knutselproducten laat je de hilarische huisdieren op een creatieve manier tot leven komen! Knutselplezier gegarandeerd.

 


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Totum ieder Secret Life of Pets artikel 1x weggeven!

 

 

Iedereen een knutselheld

Vind jij knutselen ook zo gaaf? Maak dan kennis met het vernieuwde Totum. Dit creatieve knutselmerk bestaat al 20 jaar. Het assortiment biedt voor ieder wat wils en alles is uitgebreid getest en dus veilig.
Neem zeker een kijkje op de nieuwe website www.totum.nl.

Ontmoet de knutselhelden Tess & Tom en wordt gratis lid van de te gekke Totum Knutselclub!

 

Maak nu kans op een product uit de Secret Life of Pets knutsellijn.

 

Wat zou jij graag winnen:
Maak je eigen raamstickers
Pimp je eigen tas
een Stickerset
Strijkkralen
Laat jouw antwoord achter op het formulier en omschrijf ook wat jij zo gaaf vindt in aan knutselen.
Je kunt tot 20 augustus 2016 meedoen.