Creatief

Knutselen met pompommetjes

Knutselen, als 7-jarig meisje krijg ik daar nooit genoeg van. Van kleurplaten inkleuren tot vingerhaken. Telkens probeer ik weer iets nieuws. Toen ik de tv-commercial van Pom Pom Wow zag wist ik meteen dat ik dat ook wilde proberen. In het filmpje zie je dat overal 'pompommetjes' op geplakt kunnen worden: op je schoen, spiegel, boekjes etc.

 

 

Veel kleurtjes
Ik ga aan de slag met een aantal gekleurde hulsjes. Even kijken hoe het werkt… simpel! Ik druk voorzichtig het ‘wol’ uit het plastic hulsje en ik heb meteen een grappige pompom. Het is net niet zo'n zelfgemaakt rond pomponnetje, maar de helft en erg leuk. Er worden plakkertjes bij geleverd en dit druk ik op de onderkant van het pompommetje en dan druk ik het voorzichtig op een pen.

 

Kijk, dat ziet er meteen gezellig uit. De kleefrondjes blijven vrijwel overal op kleven, dus versieren maar. Ik pak er een oude diadeem mee en pimp die op met allemaal gekleurde pompoms. Wow, wat een gaaf effect. Ik plak nog meer pompoms op een boekje, spaarpot. Alles ziet er meteen gezelliger uit. Ik houd wel een stapel lege hulsjes over, in veel kleurtjes. Zonde… dus die rijg ik aan een lint en ik heb meteen ook een ketting.

 

 

 

 

Deze set is inclusief korte en lange klikstroken, kaarten en garen. PomPom je wereld met 50 PomPoms en 60 kleefrondjes.

Je vindt alle informatie op de site van Bot-i.