Creatief

Knutselen met Trolls

Heb jij de film Trolls al in de bioscoop gezien? Wij zijn blij dat er zoveel leuke merchandise verkrijgbaar is van die schattige, harige trolletjes. Vooral knutselspullen. Wat is er nou leuker om jouw favoriete karakters tot leven te laten komen in je knutselwerkjes. Poppy, Knoest, Creek en DJ Suki. Je maakt ze o.a. met de Spraypens, magneten en armbanden. Of wat dacht je van de coole schoudertas om mee naar school te nemen…
Trollentas
Gaaf voor Kinderen test de Sparkle Bag uit het ruime Trolls assortiment van Totum. Knutselplezier gegarandeerd! De schoudertas zit al helemaal in elkaar, handig. Op de voorflap staan drie leuke trollen afgebeeld en deze kunnen we gaan pimpen. In de Sparkle Bag verpakking van Totum vinden we een pruikje van een trol, glitterstickers en een glitterstift. Pien van bijna 8 jaar gaat ermee aan de slag. Eerst die blonde haren van de trol in model knippen, dan de dubbelzijdige plakband plakken… en hup, trollie heeft zijn pluizige haren. Daarna aan de slag met de zilveren glitterstift. Ze maakt een hartje, schrijft haar naam en haalt van bekijkt het voorbeeld nog eens en besluit om flitsende sterren te tekenen. In het midden wordt zorgvuldig een diamantensticker geplaatst. Deze stickers met glitters zijn er in de kleuren blauw, roze, oranje en zilver. Prachtig. Het hele velletje gaat leeg en is nu op de Trolls tas geplakt. Wauw, een verbluffend resultaat.
Lekker knutselen met Trolls en er een mooi en bruikbaar knutselwerk aan over houden. Er is ook een prachtige set 3-in-1 Creativity Trolls bij Bol.com.