Creatief

Creatief aan de slag met Jill

boek knutselen met Jill

Ik ben 7,5 jaar en ik houd van knutselen. Niet zo gek dus dat ik dol ben op Jill. Ik kijk graag naar haar programma’s op tv. Ik vind haar aardig en ze maakt van die mooie dingen. Het is al een paar keer voorgekomen dat ik via haar YouTube filmpjes iets heb gemaakt, zoals eyegloss met glitters, lipgloss en een sieradendoosje. Grappig om te weten trouwens, ik noem haar altijd Jill maar ze heel voluit Schirnhofer.

Tekenen met Jill

Ik weet dat Jill heel goed kan tekenen en ze kan dat ook goed uitleggen. Toch ben ik zelf niet zo’n tekenaar. Vandaar dat ik nu heel blij ben met haar nieuwste boek Knutselen met Jill. Wow, wat staan daar veel ideetjes in. Ik ben meteen aan de slag gegaan. Natuurlijk wel eerst even goed het boek doorgebladerd en gelezen. Het staat ook vol tips. Zo schrijft Jill: “Zorg dat je alles klaarzet voordat je gaat beginnen. Dat is lekker overzichtelijk en dan weet je zeker dat je alles hebt.” Dat is natuurlijk wel slim… Ik ben begonnen met haar idee om blingbling-bonbons te maken. Ze werden prachtig en smaken zalig.
Knutselen
Het knutselboek is heel handig opgedeeld in hoofdstukken: Inpakken & weggeven, Beauty basics, Mode van top tot teen, Pimp je kamer, Party Party. Na die bonbons ben ik aan de slag gegaan met zeeptaartjes. Ze werden prachtig. Wat een leuk idee. Ik wil zeker nog met het hippie-topje en tulen lampenkapje aan de slag. Maar eerst ga ik zo’n dromenvanger-mobile maken om alleen nog maar fijn te dromen. Er staan 25 creatieve DIY’s in Knutselen met Jill dus ik ben voorlopig wel even bezig. Vooral het hoofdstuk Party Party ga ik voor mijn verjaardagsfeest gebruiken, om feestbordjes en een confettiekaars te maken.