Creatief

Knutselen

Pien is 8 jaar en dol op knutselen. Ze verzint allerlei creatieve dingen zelf, of met hulp van Jill op tv of een knutselboek. Het nieuwe boek van Sabine Lohf, Het Grote Winterknutselboek, valt dus op en zo blijkt even later… heel erg in de smaak.
Wintertijd is knutseltijd
De knutselideeën in het boek zijn behoorlijk gericht op de feestdagen in december en dus staan er kunstzinnige kerstbomen en tips voor kerstkaarten in. Pien meent dat bijvoorbeeld de gouden engelen en rendieren het hele jaar door gaaf zijn om te maken. Klopt natuurlijk! Bovendien staan er toffe tips in om kabouters te maken en vooral ook lekker geurende tips met sinaasappels. Ook de ijsparadijs- en sneeuw-knutselwerken zijn een groot succes. De duidelijke foto’s en instructies zijn duidelijk voor kinderen, zodat onze Pien zelf met dit boek aan de slag kan. Wij vervelen ons deze winter absoluut niet met dit Knutselboek bij de hand.
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van De Vier Windstreken Het Grote Winterknutselboek weggeven.
Voor in het boek staan vooral ook handige tips en trucs, zoals ‘knijp een wasknijper aan de rol als je deze wilt beschilderen. Zo blijven je vingers schoon’.
De zelfgemaakte adventskalender is ook een succes en bovendien een leuk cadeau-idee.
Maak kans op dit boek!
Noem een titel van een boek in de categorie ‘binnenkort verwacht’ bij uitgeverij De Vier Windstreken.
 

Het boek gaat naar Herna D. in Nijmegen.