Creatief

Lekker creatief voor jong en oud(er)

Al jaren komen bij grote regelmaat de strijkkralen weer op tafel. Zo ook afgelopen weekend, terwijl het een stralende voorjaarsdag was. Het zwembadje in het grasveld liet ze links liggen… die strijkkralen kwamen op tafel. Lekker buiten in het zonnetje.


Strijkkralen blijven favoriet
Pien (8 jaar) opende een nieuwe verpakking strijkkralen met acht minifiguren. Hup, alles op een groot dienblad op tafel en aan de slag. Zo’n minifiguur is lekker snel met strijkkralen gevuld. Eerst wordt de dolfijn gemaakt, precies zoals op de verpakking van SES Creative. Daarna gaat ze zelf lekker creatief aan de slag met de gekleurde kraaltjes en maakt ze een cupcake, vlinder en hartjes. Dankzij de kleine legbordjes is het zo klaar. Nu alleen de strijkbout en –plank nog even van boven halen en op een veilige manier door mama de kraaltjes aan elkaar verbinden.

Knutselen voor kinderen van 3-6 jaar
Voor peuters en kleuters valt er met de lijn ‘Ik leer’ van SES Creative ook genoeg te knutselen. De verpakkingen zijn makkelijk te herkennen aan het oranje 3-6 jaar driehoekje. Met deze producten kunnen kinderen spelenderwijs allerlei creatieve basisvaardigheden ontwikkelen. Denk aan knippen, plakken, mozaïeken en vormen herkennen, maar nieuw in het assortiment is ‘klittenband armbanden’ en ‘stempelen met stiften’. Simpel, snel resultaat en heerlijk creatief aan de slag!