Creatief

Hippe tas met zelfgemaakt slijm

De Glam Goo wordt in onze mailbox aangekondigd met: Neem je eigen fashionable slijm nu overal mee naartoe! Maak slijm modieus met Glam Goo en bewaar je slijm nu ook in coole accessoires.
Klinkt gaaf en zo te zien bij het blog van OnneDi is het ook echt Leuk. Wij gaan dus zelf aan de slag met slijm maken met Glam Goo. Pien van 9 jaar test de DeLuxe pack, ofwel een handtas.
Slijm met glitters
Geen gehannes met scheerschuim, lenzenvloeistof en lijm. Nee, bij Glam Goo is er al een basis van slijm. Pien haalt een handje doorzichtig slijm uit de roze opbergbox en het plakt meteen aan haar handen. Hmmm, hoort dat? Dan blijft ze het slijm bewegen en kneden en opeens wordt het toch écht slijm. Nu is het een kwestie van de roze of blauwe poederkleur met het lepeltje op de slijm doen en weer kneden. In de beschrijving staan mooie voorbeelden hoe je de kleuren en glitters kunt mengen. Wij kiezen voor een eigen creatie.
Eenhoorn tranen
Er zitten drie staafjes met glitters bij de Glam Goo tas, met de mooie namen Cloud Crunch, Daydreams en Unicorn Tears. Vooral die eenhoorn tranen spreken ons aan om in de slijm te gebruiken. Het wordt prachtig! Dat is ook te zien in de livestream-vlog van Pien op Facebook.
Ze maakt steeds weer een nieuwe kleur fluffy slijm. De ene keer met veel glitters en dan weer met een geurtje er door. De diamanten ring wordt gevuld met blauw slijm en het hart op de voorkant van de glittertas wordt ook voorzien van slijm. In de tas zelf kun je ook het slijm meenemen. Super fashionable en handig om je slijm altijd bij je te hebben. Wij vinden het Gaaf. 
 
 
De sets zijn trouwens te koop bij Bol.com.

Er zijn ook twee themapakketten: Fantasy en Confetti.

Met het eerste kun je een hartvormige ketting en regenboogsleutelhanger maken waarin je slijm in de kleur Mint Skies en Magic Hour kunt maken met drie slijm ingrediënten: Mermaid Wishes, Cosmic Dust en Unicorn Fuzz.

Met het Confetti pakket kun je een strik armband en sleutelhanger van een konijntje vullen met slijm in de kleuren Have Fun en Happy, met twee slijm ingrediënten: Dance Mix en Rainbow Party.