Creatief

Blingbling met Blinger Glitterset

Over de vraag van Big On Toys Innovation of wij de Blinger Glitterset willen testen, kunnen wij direct en volmondig ja zeggen. De speelset ziet er zo gaaf uit. Je kunt op een eenvoudige manier glitters in je haar, op je kleding en op accessoires stempelen.
Edelsteentjes
We openen de blauwe speelset Blinger Glitterset. Er is ook een roze en witte variant. Volgens ons is het enige verschil de kleur van de ‘juweeltjes pistool’. Zo wordt het apparaatje waarmee je de glittersteentjes opdrukt genoemd, wij noemen het liever de Blinger-houder.


Anyway, in de set treffen we dus de blauwe ‘steentje schieter’, vijf verschillende ronde schijven met glittersteentjes en de gebruiksaanwijzing in het Engels. Het lijkt in eerste instantie even een uitzoekwerkje als we de uitleg erbij pakken, maar toen we gewoon aan de slag gingen wees alles voor zich. Je opent de Blinger-houder en legt daar een schijf met edelsteentjes in, je drukt het apparaatje weer dicht en je bepaalt waar je de juweeltjes wilt stempelen.


In je haar
Als eerst drukken we een zilver glittertje op een houten hartje. Wauw, dat gaat makkelijk. We durven het meteen ook aan om de edelsteentjes op een schoen te stempelen. Gaaf!
Je kunt de glitters ook in je daar drukken, voor als je naar een feest gaat. Schiet in mum van tijd je haar vol glittersteentjes. Klaar om naar de disco te gaan.
Wil je de glitters weer uit je haar, even kammen en de edelsteentjes laten los.

 

(afgelopen) Gaaf voor Kinderen geeft een set Blinger Glitterset blauw weg!

 


Wij vinden Blinger een leuke en handige uitvinding en we gaan zeker nog veel meer accessoires – van zonnebril tot kussenhoesje en van schoen tot jas – opleuken met glitterende edelsteentjes. Een succes dus!
Fijn om te weten: in elke set worden 75 edelsteentjes geleverd én je kunt bijvul pakketten kopen.

Mocht je Blinger willen aanschaffen? Het kan o.a. via Bol.com.

GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!

Maak kans op de blauwe glitterset Blinger!

Vraag: waar zou jij edelsteentjes op of aan willen maken?

Pien heeft een filmpje van haar test met Blinger gemaakt. Je kunt het op Facebook GaafvoorKinderen zien.

Spot de leukste winacties in bloggersland via Mama's Liefste.

Winnaar: Nicole W uit Rozenburg