Creatief

Magisch kleuren met Colourmazing

In een mail van Big On Toys Innoviation lezen we: “Met Colourmazing kan iedereen binnen de lijntjes kleuren! Colourmazings toverpennen en -papier maken namelijk van iedereen een ware binnen-de-lijntjes-kleurende tekenkampioen. Zet gewoonweg de Colourmazing inktpen op het toverpapier, druk de pen lichtjes in en zie hoe de inkt op magische wijze zich verspreidt.” Dat klinkt uitdagend, toch?!


Dus, toen er werd gevraagd of GaafvoorKinderen.nl Colourmazing – Design en Illusie – wilde testen mét een winactie voor lezers. Zeiden we: Ja!
Kleurrijk
In het pakket treffen wij 4 tover-inktpennen in blauw, groen, geel en rood, 4 designs op dik papier (kleurplaten dus) en een uitleg. Die uitleg hebben wij trouwens wel even nodig. De stiften zijn namelijk in doorschijnend plastic en we zie de inkt dus zitten. Hoe ga je hier mee tekenen? 

 


Nou, door zacht in de inktpen te knijpen en door de pen in een hoek van 45 graden te houden. We testen het uit op de illustratie van de hand. De rode inktpen zetten we op het papier en we knijpen, zachtjes. Er gebeurt niet zoveel. Daarna dus harder in pen geknepen en ploefff, een dikke druppel inkt vloeit op het papier. En yes! Het stopt bij de toverlijnen. Een poos gaat het goed en we worden steeds enthousiaster over de magische kleuren die naar de lijnen vloeien… tot (en ja dat was onvermijdelijk) de inkt toch over de toverlijn stroomt en zo het rood door het blauw vloeit.

Toverpapier
Ach, dat geeft ook best een leuk effect. Dit is toch ook kleuren met een magische touch?! Het eerste design (de hand) op toverpapier ziet er niet perfect uit, maar we hebben wel ontzettend leuk en creatief zitten werken. Dat is veel waard.
Colourmazing is absoluut gaaf om te doen. Lekker kleurrijk. Het is magisch om te zien hoe de inkt over het toverpapier vloeit en er een kunstwerkje ontstaat. 

Colourmazing is geschikt vanaf 6 jaar.

Kijk op Bol.com en ontdek de verschillende Colourmazing sets. 

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!