Creatief

Spelen met klei én een schaap scheren

Yes, je leest de kop goed. Met de nieuwe set van Play-Doh kun je niet alleen lekker met klei spelen, maar ook het schaap scheren.

Vacht groeit
Een leuke bezigheid, dat schaapje scheren. Een ouder doet (stiekem) de gekleurde klei in het leuke lammetje (of schaap) en dan kan het kind aan het staartje van het dier draaien. Hahaha, langzaam maar zeker gaat de vacht groeien en komt er Play-Doh wol op het schaap. Dat is nog niet alles van deze klei-truc… Het schaapje draait vrolijk met haar kop, trekt gekke bekken en kan blaten, terwijl zijn wol wordt afgeknipt.

Een gaaf speelgoedsetje, inclusief vier verschillende potjes niet-giftige klei. Als extra grap zit er een uitsteekvormpje bij om met de afgeschoren wol een trui te maken. Origineel kleien!
Een andere nieuwe en succesvolle set is de Play-Doh Voorlader. Voor alle kinderen die van vrachtwagens houden. Broehhmmmm. Grijp de zelfgemaakte rotsblokken van Play-Doh Sand, gooi ze in de vrachtwagen, draai aan de hendel en... vermalen maar! Maak je eigen speel bouwterrein. 

 


Een andere en meer zoete set is de Play-Doh Snoepfabriek. Vond je de gekleurde klei er altijd al smakelijk uitzien? Dan kom je met snoepfabriek zeker in de verleiding om de zelfgemaakte klei snoepjes in je mond te steken. Maak kleurrijke gummybeertjes, chocoladerepen, bonbons. Mjam. Vul de machine, draai aan de hendel en de Play-Doh snoepjes vliegen je om de oren. Schep ze vervolgens in de snoepbakjes voor je eigen snoepfeestje!


Wil jij het schaapje ook scheren en met klei spelen?
De klei is onder andere te koop bij Bol.com.

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!