Creatief

Vingerverf op je gezicht

Ken je Natural Face & Fingerpaint al? Dit is de eerste 2-in-1 gezichts- en vingerverf die voldoet aan de richtlijnen voor zowel speelgoed als cosmetica en gemaakt is van meer dan 95% natuurlijke ingrediënten. Wat dat betekent? Omdat deze verf ook geclassificeerd wordt als cosmetica, betekent dit dat het uiterst veilig is om op bijvoorbeeld het gezicht te smeren – denk hierbij bijvoorbeeld aan schminken!

Gaaf om te weten: Natural Face & Fingerpaint is uitgeroepen tot ‘’Winnaar kunst en creatief’’ in de Nederlandse Speelgoed van het Jaar verkiezing 2024 en is het in België genomineerd voor een prijs in de Toys and Games of the Year wedstrijd.

Vingerverf feestje

GaafvoorKinderen-testers Pepijn en Jane gaan aan de slag met deze vingerverf.

De enthousiaste reactie van hun moeder klinkt zo:

“Dankzij deze vingerverf hebben we een haast rampzalige middag om kunnen toveren naar een feestje. Tubes open en gaan. Op papier werken werd al snel heerlijk kliederen op hun gezicht. Het feest werd pas echt groots toen ze ook op het raam mochten schilderen! En ja, waarom zou je de verf alleen op je gezicht smeren als het ook op je voeten kan?! De kinderen hebben heerlijk gespeeld en kunstwerkjes gemaakt. De kliederboel op de grond, en op andere plekken waar je liever geen verf hebt, viel alles mee. Wat er gemorst was kon ik eenvoudig met een vochtig doekje weg poetsen. De verf op de gezichtjes en het lichaam was zo ook weg. Echt het enige minpuntje wat ik kan bedenken: bij het afpoetsen kwam er wat verf in hun mond… en dat smaakte vies. Natural Face & Fingerpaint was echt een groot succes!”

Klieder en creëer zonder zorgen

De verpakking Natural Face & Fingerpaint bevat zes potjes met verschillende kleuren verf die met de vingers kunnen worden aangebracht op onder andere het gezicht. Speelgoedleverancier BOTI over het product: “ALLE formules zijn getest en veilig volgens de speelgoedrichtlijnen en cosmetische voorschriften, daarom is er geen gevaar wanneer kinderen hun of andermans gezicht beschilderen. Deze grappige momenten zijn nu volledig VEILIG!  Minimaal 95% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, gecertificeerd onder ISO 16 128 en dermatologisch getest.”

Je kunt kinderen vanaf 12 maanden dus zonder zorgen met deze vingerverf laten kliederen en kunstwerkjes laten maken.

Fun en veilig.