Eten en drinken

Zelf ontworpen!

alt

Geef jouw Rosti Mepal lunchbox of drinkbeker de door jouw gewenste kleuren en bedruk ze met foto’s, afbeeldingen, tekst of logo. Dit bericht van MyMepal.com kregen we in de Gaaf voor Kinderen mailbox. Dat willen we testen! Hup naar de website, even kiezen welk product ik wil… die pop-up drinkfles lijkt me super gaaf. Dan kan ik een kleur voor de fles kiezen, groen it is. Maar dan nog meer keuzes: welke kleur wil ik het dopje, de schoefdop en de hanger. Je ziet alles wat je kiest direct op je beeldscherm, dus je kunt lekker je fantasie de vrije loop laten. Als ik er eindelijk uit ben welke kleuren ik wil, mag ik een foto uploaden of bestaand plaatje kiezen om als achtergrond te gebruiken. Ook hier ga ik weer druk aan de slag met ontwerpen. Dan is er nog een optie om een afbeelding (of meer) te plaatsen plus een tekst. Nou, reken maar dat ik even bezig was.

Dan besluit ik te bestellen en floep, de bevestiging valt in mijn mailbox. En dan… de volgende dag al wordt mijn persoonlijke drinkfles thuis bezorgd. Wat is ie gaaf! Zelf ontworpen, roep ik trots als ik er uit drink. 

MyMepal voor iedereen

Naast de overbekende populaire Rosti Mepal campus pop-up drinkfles, lunchbox en beker voor kinderen van 4 -10 jaar biedt MyMepal ook een super platte to go lunchbox (ideaal voor in je laptop tas), just water H20 drinkfles als alternatief voor het meenemen van een gewoon saai waterflesje en een to go duo beker voor op kantoor. Grote eters kiezen voor de XL lunchbox waarin je zelfs 8 boterhammen lekker vers kunt houden.