Eten en drinken

Ik wil vers!

alt

Mama hoeft voorlopig echt niet meer met een banaan of appel in partjes aan te komen. Die hoef ik niet… tenminste niet zo uit het knuistje. Ik wil ze wél gebruiken in mijn Let's Cook Fruit Factory. Sterker nog, daar heb ik heel veel lekker en vers fruit voor nodig. Ik maak er gezonde fruit- of vruchtensorbets in. Om van te smullen. De spellenbedenkers van Goliath hebben de lijn met Let’s Cook goed bedacht, vind ik. Ik kan nu, net als mijn ouders, zelf met eten bezig zijn en bovendien is alles veilig voor kinderhandjes. Je kunt in de blender bijvoorbeeld echt niet bij het mes komen, gelukkig.

IJsjes
Ik vind zelf de mix van aardbeien, limoen yogi en banaan erg lekker. Of sinaasappelsap met blauwe bessen. Maar dit apparaat kan meer… ik maak er ook ijsje mee! Ik mix een beetje perensap met wat aardbeien en schenk dit uit in de ijshoudertjes. Daarna kan het gedeelte voor de ijsjes in de vriezer worden gezet, en de volgende dag: smullen! Echt lekker speelgoed! En gezond natuurlijk…
Let's Cook Fruit Factory is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2012. Iedereen kan op het spel stemmen via www.speelgoedvanhetjaar.nl.