Eten en drinken

Zelf koken en bakken

Als kleine keukenprinses help ik mama graag met koken en bakken. Ik maakte al eerder met een Let’s Cook product zalige ijsjes (lees hier). En nu… maak ik chocobeertjes. De spellenbedenkers van Goliath presenteerde vorig jaar al vijf kleurrijke apparaten van Let’s Cook, waarmee kinderen heerlijk eten kunnen maken en dit najaar komen daar drie nieuwe apparaten bij. Voor de lekkerste ijsjes, smoothies en chocobeertjes.

Aan de slag

De Let’s Cook-lijn is speels, en veilig speelgoed. Ik maak er zelf eten en drinken mee, maar alle kleurrijke apparaten op batterijen hebben kinderhandjes-vriendelijke bescherming. Mama laat mij dus met een gerust hart de Let’s Cook Choco Bear Marshmallow Maker uittesten. Ik ben namelijk gek op chocolade en marshmallows… dus hoe fijn is deze combi. Aan de slag met vloeibare chocolade waar ik de berenmal mee in kwast. Dan pak ik vloeibare marshmallow en spuit dit voorzichtig in de beertjes. Nu is het een kwestie van hard laten worden… en proeven! Zalig! Chocobeertjes met marshmallowvulling. Oh ja, daarna ook nog afwassen, zoals dat hoort in de keuken. De apparaten zijn trouwens zo schoon.

Natuurlijk ben ik nu heel benieuwd naar de andere twee nieuwe producten: Let’s Cook Ice Cream Maker en Let’s Cook Smoothie Maker Hand Operated waarmee je dus gezonde smoothies kunt maken en zelf ijsco’s in een roterende trommel fabriceert.