Eten en drinken

Vrolijk overblijven

 

Sinds Pien een nieuwe lunchbox en beker heeft horen we niet meer: “Ahhh, neeeehhh. Niet naar de overblijf!” Lachend zet zij nu haar hippe Frozen beker op de kast bij de andere bekers bij groep 3. En die mooie lunchbox, gevuld met bruine boterham met kaas en een pakje crackers, straalt in de kist met lunchboxen. Ze is er duidelijk blij mee. Die leuke lunchtrommel in de vorm van een Legoblok mag niet meer mee. Extra blij is ze trouwens met de pop-up drinkfles, ook met Elsa en Anna print. Ze drukt op het knopje en plop het drinktuutje springt omhoog. Druk je het tuutje naar beneden dan sluit de beker weer goed af.

Fruitbox
Haar broer Mees is daarentegen blij met de nieuwe fruitbox. Ja, serieus… hij neemt nu vrijwillig fruit mee als 10 uurtje. Eerst gaven we hem gewoon een appel of mandarijn mee. Nu schilt mama het fruit en gaat het in een keurig bakje met vorkje mee naar school. Kind blij, ouders blij. En nu komt onze fijne ervaring: het fruitdoosje past in de lunchbox van Rosti Mepal. Ideaal! Nu heeft hij dus twee boterhammen in zijn (iets oudere) lunchbox met voetbalprint én past de fruitbox er prima naast. Eet smakelijk!


Wat een keus!
Van Frozen tot Cars en van een tijgerprint tot nijntje. De lunchboxen en bekers van Rosti Mepal zijn kleurrijk en vrolijk, maar bovenal stevig. En gaaf!

Surf naar https://www.rostimepalshop.nl en bekijk de collectie.