Eten en drinken

Knapperig paasontbijt

Tijdens het paasontbijt staat er bij ons van alles op tafel, voor ieder wat wils. Natuurlijk hoort daar een gekookt eitje bij. Om eerste te beschilderen en daarna op te eten. Lekkere broodjes zijn ook van de partij. En dit jaar introduceren wij aan de paasontbijttafel de muesli.
Paas-muesli
Op een gewone doordeweekse dag ontbijten wij namelijk regelmatig met muesli. Lekker een gezond. Dat willen wij dus ook bij ons paasontbijtje. Tada, daar is de koker met Paas-Muesli. Deze vrolijke koker gaat de show gaat stelen. Wat er in zit? Havervlokken, choco-crunchy, zoete aardbeien, frambozen en super lekkere cranberry-chocs omhuld met witte chocolade. Zelfs de paashaas kan deze muesli niet weerstaan!
Wat is mymuesli?
Met de start in 2007 in Duitsland was mymuesli de eerste aanbieder van customized muesli wereldwijd. Op mymuesli.com kunnen consumenten met een keuze uit meer dan 80 bio-ingrediënten - wat leidt tot meer dan 566 biljard combinatiemogelijkheden - hun persoonlijke favoriet samenstellen. mymuesli selecteert met zorg en nauwkeurigheid de beste ingrediënten voor een supergezond, voedzaam maar tevens bijzonder smakelijk ontbijt. Alle producten zijn 100% biologische en zonder kunstmatige toevoegingen.
De eerste mymuesli winkel is geopend in het centrum van Utrecht. Een winkel met maar liefst dertig verschillende soorten muesli, havermout en diverse soorten mymuesli2go’s.