Gaaf voor Kinderen

De kerstster...

Ik geef toe… een kerstster was niet echt ‘mijn ding’. Zo’n aparte plant met rode bloem. Of is het blad? Je ziet ze overal in december. Ik had er niet veel mee. Tot ik er meer over hoorde en deze plant als kerstversiering ging zien. Tadaaaah, dan is gaaf! Er is altijd wel plek voor de Kerstster: van elegant tot klassiek, van vintage tot modern. Je kunt er echt alle kanten mee op.  

Kleurrijke Kerst

Wie het thuis graag simpel houdt, creëert een fris en modern plantenarrangement door  Kerststerren in allerlei kleuren te combineren met andere planten en bloemen. Geef extra glans aan het kleurrijke geheel door ijzerdraad en zwarte stokken ter versteviging te gebruiken. Maar ook… Vintage is helemaal hot. Door natuurlijke materialen als boomschors en hout te combineren, komen de Kerststerren nog beter tot hun recht. Aangevuld met houten stokken, dennen en taxus met rode besjes komt het arrangement overal goed uit. Kerststerren doen het ook heel goed in een glamour plantenstuk en zorgen voor een waar feest op tafel. Combineer zacht gekleurde Kerststerren met zwarte, paarse en witte decoraties voor een echte Hollywoodstijl. Maar ook Kerststerren in de klassieke Kerstkleur zijn perfect te gebruiken voor creatieve plantenstukken! Door decoratieve appels, wilde takjes en vruchten in bruin- en groentinten te gebruiken, past het arrangement naadloos in een klassiek interieur én hoort het bij een perfecte Kerst.

Wat ik dan weer grappig vind: er is zelf een Dag van de Kerstster (12 december) zoals te lezen valt op www.kerstster.info en de kerstster heeft een eigen Facebook pagina.

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag 15 knalrode paraplu’s in de vorm van een kerstster weggeven. 

 

Vul voor 23 december op onderstaand winformulier in wat jij van de kerstster vindt.