Gaaf voor Kinderen

The Cool Fix

Je huid kan na een scheerbeurt wel even ‘gefixt’ worden. Geen last meer van huidirritaties of ingegroeide haren met The Cool Fix van  Shaveworks™. Deze cooling blue gel is iedere dag te gebruiken om de huid in conditie te brengen en te houden… voor een altijd glad scheerresultaat. Brandjes blussen in de badkamer hoeft niet meer. Fix die irritaties of rode  bultjes, met Shaveworks™ en bereik een mooie, zachte en stralende huid: voor, tijdens en na het scheren of waxen. Trouwens, wedden dat manlief ook graag jouw Cool Fix leent. Het zijn handige unisex producten.

Internationaal is het merk meer dan Hot. Mij lijkt die Rollerbal wel lekker cool. Letterlijk ‘cool’ gel lotion. Superluxe crème voor lip en brow. De formule verzacht en verkoelt je houd na scheren of waxen. De Gel Lotion, ook prachtig blauw van kleur, misstaat niet in je badkamer en maakt iedere scheer- of wasbeurt tot een feestje. Ideaal voor supergladde oksels, armen, benen en bikinlijn.

Verkrijgbaar bij o.a. Parfumerie Stump Zeist, Parfumerie Winnubst Den Haag, Beauty Results Naarden, Babassu, Skins Cosmetics.