Gaaf voor Kinderen

Secrid... wat een uitvinding!

altalt

Snel even wat losse flappen en klein geld in mijn kontzak. En, waar laat ik nog wat pasjes… mijn zakken in mijn pak raken steeds meer gevuld en dat ziet er zeker niet fraai uit. Maar om nou met zo’n forse portemonnee in mijn zak te lopen, nee bedankt. Net op het moment dat ik er weer eens woorden over heb met mijn vrouw, ontdek ik de Secrid. Een te gaaf product. Bovendien, oer-Hollands en dat vind ik stoer.

alt

Het Nederlandse merk Secrid heeft echt toffe ‘uitvindingen’ gedaan voor portemonnees en pasjeshouders. Zij gaan echt met de tijd mee, vind ik. Want tja, met al die pasjes van tegenwoordig is een portemonnee al snel ‘oude stijl’. De Secrids zijn kleine, hippe en handige cardprotectors die het eindeloos zoeken naar de juiste pas verleden tijd maken. Met één druk op de knop heb je alle passen trapsgewijs op een rij.

Trendy dus. En gewoon gaaf omdat het Innovatief Dutch Design is dat in Nederland geproduceerd wordt. De Secrid wallets worden in het hart gemaakt uit aluminium om zo pasjes te beschermen tegen breken en ongewenst aflezen. Wie alleen pasjes mee wil nemen kiest voor de ultradunne aluminium cardprotector; niet veel groter dan een creditcard en geschikt voor maximaal zes pasjes.

Daarnaast zijn er de secrid wallets, cardprotectors met een leren hoesje dat ruimte biedt voor passen, visitekaartjes, bonnetjes en cash geld. Voor het gebruiken van een pas is het niet eens nodig om je portemonnee open te maken. Met een druk op de knop heb je alle pasjes trapsgewijs op een rij, je pakt de pas die je nodigt hebt er zo uit. De miniwallet is verkrijgbaar in twaalf kleuren leer, eigenlijk veel te mooi om in je zak of tas te stoppen.

Trouwens, er zijn ook echt mooie kleuren voor vrouwen. Een perfect cadeau...