Gaaf voor Kinderen

Op de fiets

Yes, de Tour de France is er weer! Heerlijk om op televisie naar te kijken. Het liefst samen met mijn zoon. Of nog beter, samen een stukje trappen. En daarna (voor)lezen in Geronimo Stilton’s  Wielrennen is écht mijn sport. Een grappig verhaal over die bekende muis, inclusief leuke tekeningen, maar ook met interessante wielrenners feitjes.

Race Acros America

De niet zo sportieve muis Geronimo heeft onlangs toch aan een van de zwaarste wielerkoersen ter wereld deelgenomen: de Race Across America. Samen met zijn goede vriend Hyena en een heel team van masseurs, technici, chauffeurs en verzorgers legde hij het bijna 5000 kilometer lange parcours dwars door Amerika af. Een topprestatie, die hij niet alleen voor zichzelf leverde maar ook voor de vele zieke knagertjes die dagelijks vechten tegen leukemie. Aan hen droeg hij zijn deelname aan de race op. Dat klinkt mij trouwens bekend in de oren, met de Alpe d’HuZes nog vers in het achterhoofd. www.wakkeremuis.nl 

AFGELOPEN - Gaaf voor Papa mag Wielrennen is écht mijn sport van Geronimo Stilton weggeven. 

 

Maak kans op 1 van de 3 exemplaren. Schrijf op het winformulier een titel van een ander boek van Geronimo Stilton. Je vindt de boeken in de Wakkere Winkel. Je kunt tot 20 juli meedoen.