Gaaf voor Kinderen

Underwear in geschenkverpakking

Een goed geschenk voor je familie kopen kán best lastig zijn, maar ik heb zojuist een super en praktisch TC Giftpack gevonden. Ik verras dit jaar vrouw en kinderen met een fijn underwear setje van Ten Cate. Gaaf om te geven… leuk om te krijgen. En fijn om te dragen!

Ondermode setje

Om eerlijk te zijn koop ik graag luxe lingerie voor vrouwlief, maar nu ging ik dus op zoek naar een leuk ondermode setje voor mijn dochter. Bij Ten Cate hebben ze een leuke cadeauverpakking voor meisjes met hierin een ondermode setje. De verpakking heeft al een grote roze strik, dus een prima cadeau. Schattig ook dat roze kleurig spaghetti shirt, met op de rug een grappig bloem-detail, gecombineerd met een flower-print roze shortje. Ik shop meteen verder op Bodyfashionworld.com voor mijn zoon ook een stoer setje met hippe boxer. Slim bedacht dat ze hier TC Giftpacks hebben gemaakt, voor elk gezinslid een cadeau. Oh ja, ook super fijn… tot en met 6 december worden de online bestellingen gratis verzonden.

Gaaf voor de hele Familie! 

AFGELOPEN - Wij geven een compleet TC Giftpack voor het hele gezin weg! 

 

TC giftpack voor 2 kinderen, mama en papa. Elk gezinslid van de winnaar krijgt een TC Giftpack in zijn/haar maat.

Hoe kun je winnen? Simpel… surf naar www.bodyfashionworld.com/acties/giftpacks en bekijk wat jij graag wilt winnen. Vermeld dit voor 2 december op het winformulier en wie weet ontvang jij Gifts by Ten Cate! 

Meer gave winacties voor mannen zijn te vinden op Gratis voor mannen.