Gaaf voor Kinderen

Chocoladeharten die kloppen

Mijn vrouw is gek op chocolade. Nu denk je misschien ‘iedere vrouw is toch dol op chocolade’. Nou dat klopt denk ik wel… maar die van mij wil dan altijd net weer iets bijzonders. Zo maakt ze zelf repen via www.chocstar.nl en bepaalt ze zelf wat er in en op zit. Ik geef toe: deze chocoladerepen zijn heerlijk en speciaal.

Voor Valentijnsdag

Vandaag heb ik iets gaafs ontdekt! Namelijk dat Chocstar speciaal rondom Valentijnsdag chocoladeharten maakt. Een zelf samen te stellen hart van chocolade, wel te verstaan. Daar ga ik online: eerst even kiezen voor het chocoladehart en dan welke Fair Trade chocolade ik voor mijn lief wil. Puur natuurlijk. Daar is ze dol op. Ik kan het hart geheel customisen met drie ingrediënten, variërend van noten tot fruit en van snoepjes tot speciale Valentijnsdecoraties. Ik ga er volledig voor om de Cupido uit te hangen, dus het worden framboosjes, marsepeinen hartjes en suikerzoentjes. Mijn hart gaat er al sneller van kloppen, laat staan straks het hart van mijn vrouw als ze deze heerlijkheid ontvangt. Dat moet een succes worden. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Papa mag van Chocstar.nl een chocoladehart weggeven. 

 

Surf naar www.chocstar.nl en bekijk welk chocoladehart jij zou maken. Vul alle smaken in op onderstaand winformulier en wie weet maakt Chocstar straks voor jou en je geliefde dit chocoladecadeau. Je kunt tot 12 februari 2014 meedoen.

 

Powered by BreezingForms