Gaaf voor Kinderen

Stoere fietsen

De fiets, een vervoermiddel waarvan je denkt dat je er niet altijd even cool mee over komt. Maar dit is al jaren niet meer zo. Er zijn voor mannen handenvol stoere fietsen, en de fiets heeft vele voordelen waar een Porsche of Harley Davidson niet tegenop kan.

Fietsen is zowel goed voor jezelf als voor het milieu. Fietsen maakt gezond en sterk, en iedereen kan het. Als je regelmatig fietst verbetert je conditie zeer snel, en je traint verschillende spiergroepen, een goede work-out! Daarnaast is de fiets het enige CO-2 vrije vervoermiddel. Geen schadelijke uitstoot dus. En wat dacht je van niet meer in de file, zoeken naar parkeermogelijkheid en die hoge parkeerkosten. Allemaal verleden tijd met de fiets.

Gadgets

Fietsen voor mannen zijn tegenwoordig stoer, robuust en met allerlei accessoires en gadgets te personaliseren. Naast de mountainbike en racefiets heb je ook 'dagelijkse' fietsen voor de stoere man. Denk bijvoorbeeld aan de fixed bike, helemaal hip onder de jongeren, door de simpele uitvoering, strak designed frame en felle kleuren een echte opvaller. Maar ook de transportfiets is een aanrader voor de man; een robust frame en grove accessoires. En wat dacht je van de opafiets, een klassieker maar nog altijd zeer gewild.

Maar ook elektrische fietsen kunnen stoer zijn! De elektrische fiets heeft al lang niet meer het stoffige imago dat hij ooit heeft gehad. Met de elektrische fiets kun je net die heuvel aan die je normaal zou ontwijken, je legt in kortere tijd een langere afstand af en je wordt niet moe! Vele voordelen dus. En deze elektrische fiets is er in allerlei ontwerpen, vaak zo dat je de accu bijna niet ziet zitten. Geen enkele reden meer om de elektrische fiets links te laten liggen!

Genoeg variatie in fietsen-wereld voor de stoere man. Of je nou een gaat voor crossen met vrienden, tochtje met de kinderen of op de fiets naar het werk. Voor iedere situatie is een gepaste, stoere fiets.