Gaaf voor Kinderen

Daddy & Dude

“Ach, kijk dan hoe gaaf!” Dat is wat ik veel moeders hoor zeggen als ik met mijn zoon langs het water loop. En denk dan niet dat ze mij bedoelen hoor! Het draait om mijn leuke zoontje... en okay, ook een beetje om mij. Wij hebben namelijk dezelfde zwemshort! Een cadeautje van mijn vrouw. Om eerlijk te zijn vind ik het ook zo’n vrouwending om te kopen, maar ik kan je vertellen dat ik er stiekem waanzinnig blij mee ben. Hoe cool is dat? Vader en zoon in dezelfde zwembroek! Zo kunnen wij wel voor de dag komen op het strand en bij het zwembad. Daddy & Dude looks the same.

&

Het logo van een &-teken, vind ik ook zo gaaf. Zeker als we naast elkaar staan, ziet dat er cool uit. De zwemshorts van Esperluette Wear staan voor de band tussen vader & zoon en het merk is ontstaan onder de warme zon van Dubai. Mijn nieuwe zwemshort is gemaakt van mooie materialen met oog voor detail; 100% nylon met een soft finish zorgt voor optimaal draagcomfort en een snelle droging. Ideaal ook voor mijn zoontje. Ik vind het een te gek cadeau en een tip voor alle moeders om met vaderdag te geven. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Papa mag zelfs van Esperluette een set van een Daddy & Dude zwemshort weggeven! 

 

 

Hoe kun je winnen?

De zwemshorts van Esperluette Wear zijn te vinden bij 3Kroontjes.nl. Bekijk de zwemshort op deze webshop. 

 

Vul op onderstaand winformulier in welke set voor vader en zoon jij heel graag wilt winnen EN in welke maat. Je kunt tot 13 juni meedoen.

 

Wil je niet lang op de uitslag wachten... bestel dan gewoon snel en profiteer van de vaderdag-korting! Klik hier voor korting. 

Wanneer je gewonnen hebt, maar ook al een set had besteld, krijg je van Esperluette Wear gewoon het aankoopbedrag teruggestort!