Gaaf voor Kinderen

Fijne, funny shoes

Natuurlijk is een teenslipper fijn om te dragen als de zon schijnt. Als ik naar het strand ga, bijvoorbeeld. Maar zo’n teenslipper is lang niet altijd handig. Als ik naar een zomers feestje ga of naar een festival dan pak ik toch sneakers. Ik heb nu toppers! Bijzonder gele sneakers, van leer. Net even anders, out of the box. Dat hoort ook bij het merk Red-Rag. Dit is een eigenzinnig schoenenlabel van Nederlandse bodem. Mijn zoon heeft er vaak schoenen van dit merk en die zijn altijd gaaf.

Rood vod

Terug naar mijn gele stappers. Die ‘rough edge’ look geeft ze een stoer uiterlijk en dat vind ik wel wat hebben. Onder een spijkerbroek, en zelfs – doe eens gek – onder een casual pak. Ik voel dat er een goed voetbed in deze schoen zit en dus kan ik er de hele dag op lopen, zelfs een dansje maken.

Gaaf om te weten: De naam Red-Rag komt van ‘rood vod’, verwijzend naar de prikkeling van de rode lap op de stier. De schoenencollecties van Red-Rag zijn ook eigenzinnig en prikkelend. Red-Rag is voor mannen en vrouwen met stijl, die zich willen onderscheiden. Het is geen ‘middle of the road’ merk, maar wel altijd geïnspireerd op de laatste modetrends, met een eigenwijze draai en vertaald naar de authentieke stijl van Red-Rag. www.red-rag.nl