Gaaf voor Kinderen

Is Van Persie de BOSS?!

HUGO BOSS heeft een lijn van prima parfums. Daarom valt een nieuwe Bottled Unlimited mij direct op. Al kun je eigenlijk niet om deze nieuwe geur heen, want de presentatie in de geurenwinkels is groots en opvallend. Robin van Persie is namelijk nu de ambassadeur voor BOSS BOTTLED. 2014 is het jaar waarin HUGO BOSS Parfums voor de derde keer de actie ‘Success Beyond The Game’ start, waarin mannen die ook buiten hun eigen vakgebied succesvol zijn geweest worden gekoppeld aan de klassieke mannengeuren die bij mannen overal ter wereld geliefd zijn: BOSS BOTTLED, HUGO MAN en BOSS ORANGE MAN. Bereid je voor op de spannende sportzomer van 2014 met HUGO BOSS Parfums en volg de social media kanalen van HUGO BOSS voor het laatste nieuws over #SuccessBeyondTheGame.

Voetbaltenue verruilen

HUGO BOSS  heeft voor deze campagne tien internationale topvoetballers gecontracteerd die hun voetbaltenue verruilen voor kleding van HUGO BOSS. Er zijn een aantal spelers die elk in hun eigen land het gezicht zullen zijn van BOSS BOTTLED, de klassieker van HUGO BOSS en de best verkopende mannengeur. Voor Nederland is dit Robin Van Persie. Terecht, vind ik… Van Persie wordt beschouwd als een van de beste aanvallers ter wereld en werd zowel in 2011 als in 2012 uitgeroepen als FWA’s Footballer Of The Year. Ik weet nu dus hoe Robin ruikt…

Succes betekent voor hem: “Hard trainen en wedstrijden winnen, maar vooral veel quality time met mijn vrouw, zoon en dochter. Mijn zoontje is eigenlijk een kleine versie van mij, hij kan heel goed sporten dus dat doe ik dan ook met hem in mijn vrije tijd. Met mijn dochter ga ik mee naar ballet, of we spelen thuis. Dat is ook geluk voor mij, dat is ook succesvol zijn”.