Gaaf voor Kinderen

Dit vinden kinderen de leukste auto’s

Kinderen vinden alles wat klein, mooi en kleurrijk is leuk. Datzelfde geldt voor de auto’s waar ze graag in vervoerd worden. Het hangt natuurlijk af van de leeftijd van een kind. Een ouder kind ziet veel liever een stoere auto of mooie grote auto. Met welke auto’s doe jij jouw kleine kinderen een plezier? Autoscout24.nl helpt je verder.
De Mini Cooper
De Mini Cooper is misschien wel de meest populaire auto onder kinderen. Voornamelijk omdat je deze auto vaak in mooie felle kleuren over de weg ziet rijden. Daarbij biedt deze auto genoeg ruimte voor kinderzitjes en rijdt hij lekker. Geen wonder dat kinderen graag in deze auto gezien worden! De mini Cooper is inmiddels een veel grotere variant dan de afbeelding hierboven en biedt iets meer ruimte en comfort. Bovendien zijn de technische snufjes wat verder ontwikkeld sinds Mini onderdeel is van de BMW familie.
Fort Ka
Deze auto is klein, ziet er lief uit en is praktisch. Mannen noemen deze auto nog wel eens een boodschappenwagentje, maar kinderen vinden deze Ford Ka er gewoon leuk uit zien. Zeker wanneer hij in een leuke kleur gespoten is. De oude versie had een opvallende schuin aflopende achterkant en daar kan je van houden of niet. De een vond het vooral leuk, de ander helemaal niets. Deze auto is ook populair onder vrouwen en zij versieren de auto nog wel eens met stikkers. Dat is natuurlijk precies wat kinderen leuk vinden!
Renault Zoë
Klein, maar fijn en bovendien zuinig! Deze elektrische auto is helemaal ingesteld op het rijgedrag van de 21e eeuw. Niet dat het kinderen iets uitmaakt. Die vinden het vooral fijn dat hij niet zoveel herrie maakt. Op die manier kunnen ze genieten van de radio of misschien een portable dvd-speler met de favoriete film tijdens een lange autoreis. Wat zijn de favoriete auto’s van jullie kinderen?