Gaaf voor Kinderen

Jodelen voor dummies

Twee minuten lachen? Surf dan naar het filmpje waarin Jimmy Fallon & Brad Pitt jodelen. Serieus… bekijk Late Night with Jimmy Fallon. Dan kan je conclusie zijn, dat jodelen dus gaaf is… Nou, in de Kitzbüheler Alpen kun je nu tijdens je vakantie kennis maken met deze traditionele zangcultuur. Verschillende jodel-professionals bieden geheel op maat hun zangkunsten aan en leren zo de liefhebbers in een paar stappen het jodelen bij.

Reistrends 2015

Geheel in lijn met de reistrend van 2015 om met locals in contact te komen en kennis te maken met lokale tradities, bieden de Kitzbüheler Alpen het jodelen voor dummies aan. Hoe leuk is het om tijdens je welverdiende vakantie nog een paar uur iets echt traditioneels te leren! Gegarandeerd dat je naderhand niet alleen je keel moet smeren met een verzachtende schnapps, maar je buikspieren zullen ook wat pauze nodig hebben van al het lachen.

Inspirerend vakantiedecor

Natuurlijk ga jij niet alleen naar de Kitzbüheler Alpen om te leren jodelen als Brad Pitt. De regio is een geweldig decor voor een actieve vakantie in Tirol. Speciaal in de zomer is er een uitvoerig recreatieaanbod met fietsen, wandelen, golfen, zwemmen en nog veel meer activiteiten. Wandelaars kunnen zich verheugen op meer dan 2.500 km wandelwegen met veel themawandelwegen en familiewandelingen. Voor fietsers staan meer dan 1.000 km fiets- en mountainbikewegen klaar. Start de dag sportief en actief, omgeven door markante bergen, brede dalen en verfrissende meren.