Gaaf voor Kinderen

BBQ pakket

Zonnige dagen met lange BBQ-avonden. Daar geniet ik van! Liefst met zoveel mogelijk vrienden of familie rondom de barbecue. Houtskooltje op laten gloeien en gaan… Bij ons in het dorp is de supermarkt veel avonden en weekenden open, maar toch… een verantwoord stukje vlees ís gewoon fijner! Deze zomer gaan wij dus echt goed grillen met een BBQ pakket van Koopeenkoe.nl.
Koe, kip of varken
De koeien van Koopeenkoe.nl zijn namelijk normaal opgegroeid. Geen gemanipuleerd voer en geen onnodige antibiotica, wel ruimte, zonlicht en groene weides. Als de koe volledig verkocht is, wordt ze geslacht en wordt het vlees gerijpt en in pakketten verdeeld. Zo’n pakket past in één vriezerlade en zorgt ervoor dat je altijd goed vlees in huis hebt. Het vlees is in een half uurtje ontdooid.
Er is een BBQ Classic pakket én een BBQ proefpakket met daarin zaken als tournedos, mini hamburgers, tartaar, merquez worstjes, gehakt en runderworstjes. In het BBQ Luxe pakket zijn ook een Thaise burger, chipolata worstjes en bavet te vinden. Bestellen is heel eenvoudig: met een button op de site tover je de ‘gewone’ pakketten om in de barbecue variant. De prijs is hetzelfde. In het BBQ pakket zijn ook drie recepten bijgevoegd voor marinades die het vlees nog meer grill proof maken. Die marinades zijn overigens ook geschikt voor de pakketten van Koopeenkip.nl en Koopeenvarken.nl. Die zijn van zichzelf al heel geschikt voor op de gloeiende kolen.