Gaaf voor Kinderen

Veilig hardlopen en muziek luisteren

Ik doe al enkele jaren aan hardlopen. Heerlijk! Lekker buiten, op een tijdstip dat het mij uitkomt… hardloopschoenen aan en go. Het fijnst ren ik als ik een muziekje op de oren heb. Tijden heb ik van die losse dopjes gehad, maar daar zijn mijn oren niet echt voor gemaakt. Telkens verloor ik zo’n dopje uit mijn oor. Tot ik de nekband-koptelefoon ontdekte. Ideaal.
Oordopjes
De Scorpion In-ear nekband van Cellularline werkt perfect voor mij als ik hardloop. Het is in het begin even wennen om via een nekbandje oordopjes te dragen, maar eenmaal gewend, werkt het perfect. Het voelt licht aan en is ultra-stabiel. En ook nog eens transpiratie-bestendige. Lekker veel bewegingsvrijheid én toch een stoere gadget. De volumeknop bevindt zich op de oordopjes zodat je zonder problemen naar je favoriete muziek kunt luisteren of een binnenkomend telefoontje kunt beantwoorden.


FlipBelt
En om het comfort tijdens het hardlopen nog beter te maken heb ik een FlipBelt aangeschaft. Ik koos de reflecterende gear zodat ik goed zichtbaar ben tijdens schemer. Maar wat ideaal is aan deze tailleband: er zijn vier openingen waar ik mijn spulletjes zoals sleutel, mobiel en duinkaart veilig in op kan bergen. Door het materiaal dat meestretched met het lichaam, blijft de belt ook perfect op zijn plek: jij beweegt, de Flipbelt niet.