Gaaf voor Kinderen

Formule 1 circuit aan de wand

Gaaf! Formule 1 gaat weer van start.
Voor welk team je ook bent en of je nou alleen kijkt omdat ‘onze’ Max Verstappen meedoet, Formule 1 heeft gewoon iets heel stoers. Het pittige knal-ronkende geluid (ik kan het weten want ik mocht op het circuit Spa-Francorchamps bij Eau Rouge staan), de geur van warme banden en natuurlijk het hele ‘circus’ om een race heen. Ge-wel-dig!
Circuit aan de muur
Voor dé Formule 1-fans heeft het Nederlandse Wijck iets gaafs uitgebracht: posters van het circuit. En dan bedoel ik natuurlijk niet een fotoposter maar een getekend circuit. Op zo’n mooie manier, dat je de poster van het circuit gewoon bij jou thuis of op kantoor aan de wand kunt hangen.


Poster voor volwassenen
Rutger Diemel, founder van WIJCK. verwoordt het zo: “Vroeger had je als Formule 1-fan misschien een poster van Schumacher aan de muur hangen, maar nu - als volwassene en met de huidige trends - zie je dit niet meer zo snel terug in je interieur. Bij het creëren van de circuitcollectie zijn we daarom op zoek gegaan naar een unieke weergave van ’s werelds beroemdste circuits in combinatie met onze WIJCK. stijl. De met de hand getekende lijntekeningen zijn niet alleen een stijlvolle oplossing voor de ouderwetse F1-posters maar ook een prachtige aanvulling op ieder interieur.”


In de collectie zijn onder andere Monaco, Spa Francorchamps, Silverstone en zelfs Zandvoort en Assen meegenomen, inclusief alle bochtnamen. Alle circuits zijn getekend in de herkenbare WIJCK.-stijl (het lifestylemerk werd groot met minimalistische tekeningen van wijken en steden) en verkrijgbaar in vier verschillende formaten, met of zonder lijst.
Er zijn posters van de 25 beroemdste racecircuits bij Wijck.com.