Gaaf voor Kinderen

Deze superslipper wil je hebben!

Zodra het voorjaar lonkt is het tijd om de slippers uit de kast te trekken. Heerlijk met je blote voeten in een slippertje genieten van het warme weer. En bij warm weer… hoort een verfrissend drankje. Helemaal te gek dus dat het merk Reef slippers heeft met in de zool een flessenopener. Kende jij deze superslippers al?

Vier de zomer

Wij spotten deze slippers bij de betere kledingzaak en in het rek met slippers hangen diverse kekke kleuren, basics en hippe modelletjes. De verkoopster toont ons met trots dat de Fanning collectie van Reef iets speciaals heeft. “De Reef slipper met flessenopener bestond al, maar in 2024 zijn er nog veel meer gave slippers met opener uitgebracht”, vertelt zij.

De slipper met flesopener in de zool is onze ultieme 'beach buddy'. Flesje openen? Geen probleem, want je trekt je slipper van je voet en opent met de flessenopener jouw biertje of ander drankje.

Reef zorgt voor de ultieme beach experience met de Fanning-collectie waarin stijl, comfort en functionaliteit samenkomen. Geïnspireerd door de Australische profsurfer Mick Fanning ontwierp Reef deze unieke slipper die is uitgerust met een flesopener, slim geïntegreerd in de zool.

Proost

Ook fijn: de slippers zien er ook gewoon gaaf uit! Er zijn diverse kleuren en modellen. Maar het allerbelangrijkst… ze lopen heerlijk. De gewatteerde jersey voering, de 360 graden hiel-airbag en het voorgevormde voetbed zorgen voor ultiem comfort. Je loopt er zo op weg… naar een gezellig (strand)feest. Want, met de Fanning-slipper kun je altijd en overal een koud drankje openen en proosten.

Weet je dat… 

Leuk om over het merk Reef te weten:

Reef is in 1984 opgericht door de Argentijnse broers Fernando en Santiago Aguerre, uit hun liefde voor het strand en surfen. Zij wilden een kwalitatief product ontwikkelen dat perfect bij hun actieve lifestyle paste; een sandaal die hen comfort zou bieden waar ze ook heen gingen. Tot in elk detail ontwierpen ze de ideale sandaal.

Met het strand en de zee als uitgangspunt, zit duurzaamheid sinds het begin in het DNA van het merk. Zo is Reef aangesloten bij de Better Beach Alliance van de Surfrider Foundation en steunt het diverse projecten en initiatieven ter bescherming van de oceaan en behoud van koraalriffen. De producten van Reef worden zoveel mogelijk ontwikkeld met het gebruik van hernieuwbare, gerecyclede en natuurlijke materialen.