Gaaf voor Kinderen

Gepersonaliseerde armband voor mannen

Laten we meteen even een idee ontkrachten… armbanden zijn niet alleen voor vrouwen! Veel mannen houden ook van armbanden. Stoere sieraden voor mannen!

En dan nog iets. Mannen vinden het ook gewoon gaaf als een sieraad gepersonaliseerd is. Met de naam van hun kind(eren) of liefdevol symbool. Dus, een gepersonaliseerde armband voor papa is een gaaf cadeau. Dat je het weet 😉.

Persoonlijk cadeau

Dat gezegd hebbende, is het een goed idee en origineel cadeau om een sieraad te personaliseren. Zo geef je een persoonlijk cadeau aan je vader, opa, broer of natuurlijk aan je man. Er zijn veel mogelijkheden en ons oog is gevallen op de unieke sieraden van KAYA Sieraden. Online kun je lekker snuffelen tussen de herenarmbanden en vele mogelijkheden om je cadeau persoonlijk te maken. Van het graveren van een hartje, infinity symbool of de letters – of zelfs namen – van je kind. Een tijdloos sieraad dat een papa vol trots zal dragen.

Mannenarmband van PU leer

Wat ga je dan kiezen? Een stijlvolle schakelarmband? Een stoer lederen exemplaar? Er is ruime keus aan herenarmbanden, dus kies gewoon iets wat bij je past. Of… neem er twee en wissel af. Of draag er leuk twee.

Zo’n zwarte, leren armband is tijdloos. Ze worden gemaakt van PU leer (PolyUrethaan leer). Tja, wij hadden daar nog nooit van gehoord maar PU leer is een vorm van kunstmatig leer. Dat is dus zonder gebruik van dierlijke materialen. Yes. Bovendien is PU leer makkelijk te onderhouden (met een vochtige doek schoonmaken) en waterbestendig. Je kunt de sluiting van de armband laten graveren met initialen of een symbool. Er zijn zelfs herenarmbanden met bedels. De East Coast armband heeft charms die om de armband worden bevestigd en hierop kun je namen graveren.

Even inzoomen op de schakelarmband van roestvrij staal. Deze armbanden zijn robuust en perfect voor mannen die op zoek zijn naar een stoere toevoeging aan hun outfit. Zo’n mannenarmband kun je personaliseren met bijvoorbeeld een gravure met kindernamen óf met jullie trouwdatum. Romantisch hoor. KAYA sieraden: “Voor mannen die een belangrijk persoon in hun leven moeten missen biedt KAYA een schakelarmband met vingerafdruk en naam. Een indrukwekkend aandenken aan een verloren dierbare.”

Vader en zoon armbanden

Ook gaaf! De mogelijkheid om een vader en zoon armband te nemen. Super. En inderdaad, twinnen is niet alleen voor moeder-dochter maar dus ook voor vader-zoon. Je mini-me met dezelfde armband. Over bijzondere cadeaus gesproken.

Of je zo’n stoere mannenarmband nou cadeau geeft voor Vaderdag, voor een verjaardag of ander moment waarop je papa wilt verwennen. De stoere armband voor heren is een schot in de roos.