Gaaf voor Kinderen

Vier gangen in vier verschillende Okura-restaurants op één avond

Ik ben direct enthousiast na het leven van dit bericht:Vier gangen in vier verschillende Okura-restaurants op één avond. Dat lijkt me een smakelijk feest! Een bezoek aan Hotel Okura is al heerlijk op zich, zeker inclusief lunch of diner. Ik ben namelijk dol op Japans eten. In september viert Hotel Okura Amsterdam haar 40-jarig bestaan. Eén van de feestelijke activiteiten is een bijzonder diner georganiseerd in de vier Okura-restaurants. Gedurende de eerste week van september kunnen gasten op één avond genieten van alle vier Okura-restaurants. In ieder restaurant wordt één gang bereid. Uiteraard selecteerden Okura’s sommeliers daar bijpassende wijnen bij. Gasten maken op deze avonden kennis met zowel de Franse haute cuisine als de Japanse moderne en traditionele keuken. 

Het Japanse specialiteitenrestaurant Yamazato is sinds 2002 de trotse bezitter van een Michelinster en het eerste traditionele Japanse restaurant met één ster in Europa. Het Franse Ciel Bleu Restaurant is sinds 2007 de trotse bezitter van twee Michelinsterren. Het Teppanyaki Restaurant Sazanka en het zojuist geopende Serre Restaurant maken de culinaire avond compleet. 

‘Dine Around’-menu

Het speciale ‘Dine Around’-menu wordt geserveerd van 1 tot en met 7 september 2011, met uitzondering van zondag 4 september, en dient vooraf gereserveerd te worden. De prijs per persoon bedraagt € 150,- exclusief bijpassend wijnarrangement. Een wijnarrangement à € 85,- inclusief een aperitief in de Lobby Bar kan optioneel bijbesteld worden. In verband met roulatie vangt de culinaire avond stipt om 18.30 uur aan. Reserveringen kunnen gemaakt worden via Restaurant Reserveringen (020 – 6787 450).