Gaaf voor Kinderen

Ipad 2

Wat is een iPad toch waanzinnig gaaf, en handig! Overal waar je maar wilt kun je werken. En ook best handig – de kids kunnen er ook hun games op doen. Ik ben de gelukkige bezitter van een iPad 2. Begin van de maand bij de Phone House aangeschaft. De populaire tablet van Apple is in combinatie met een Vodafone abonnement verkrijgbaar bij alle flagship stores van de Phone House en online via www.phonehouse.nl. In combinatie met een T-Mobile abonnement is de iPad verkrijgbaar bij álle filialen. De prijs van de iPad 2 in combinatie met een T-Mobile of Vodafone abonnement is per abonnement verschillend en start bij €0,-. Ook is de iPad 2 los verkrijgbaar vanaf €599,99. De Phone House biedt de keuze uit de 16, 32 of 64GB 3G modellen in de kleuren zwart of wit.

“Uniek is dat wij als enige telecomretailer de iPad 2 in combinatie met een abonnement aanbieden waarbij de mogelijkheid wordt geboden om een keuze te maken uit verschillende netwerken. Met de toevoeging van de iPad 2 maken we ons assortiment op het gebied van tablets compleet. Bovendien beschikken we bij de Phone House ook over het grootste assortiment iPad accessoires. Liefhebbers kunnen hier dus hun hart ophalen!” aldus Martijn Hol, Commercieel Directeur van de Phone House.

Bij inruil oude tablet, korting op iPad 2
Naast services als “Werkend op Weg” en Geek Squad biedt de Phone House een extra service speciaal ter introductie van de nieuwe iPad. Als de klant bij aanschaf van een nieuwe tablet een oude tablet (WiFi of 3G) of mobiele telefoon inruilt krijgt men korting op de nieuwe tablet. De hoogte van de korting is afhankelijk van het merk en type tablet of mobiele telefoon. De verkregen korting wordt direct verrekend bij de aanschaf van de nieuwe tablet en/of accessoires.

Werkend op Weg met de iPad 2
Eerder dit jaar breidde de Phone House haar servicepakket al verder uit. Zo werd “Werkend op Weg” gelanceerd. Werkend op Weg is een gratis service waarbij klanten van de Phone House een zojuist aangeschafte tablet of (smart)phone kunnen laten instellen door een medewerker van de winkel zodat men met een werkend toestel de winkel verlaat. De Phone House biedt haar klanten eveneens de mogelijkheid om nieuwe tablets en toestellen, in combinatie met een abonnement, 14 dagen uit te proberen. Wanneer het aangeschafte product toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoet kan het zonder problemen omgeruild worden.