Gaaf voor Kinderen

The Queen Experience

I want to break freeeeehhhh! Ach man, wat zijn die songs van Queen toch gaaf. Ik zing ze luidkeels mee, in de auto. En tja, ook in de badkamer. Fan blijf ik! Dus je snapt dat ik blij ben met The Queen Experience. Joh, wat baalde ik dat ik 18 november niet kan… als een kind zo blij ben ik dus met het vervolg van de theaterconcerten in Rai en World Forum Theater. Want in navolging op de overweldigende belangstelling voor The Queen Experience, het eenmalige en spectaculaire eerbetoon aan Freddie Mercury in het GelreDome op 18 november a.s., maakt producent EJB Entertainment bekend dat de show in december een vervolg krijgt met een reeks unieke  theaterconcerten. The Queen Experience – het theaterconcert is van 14 tot en met 30 december te zien in RAI Theater Amsterdam en WFCC Theater Den Haag.

The Queen Experience – het theaterconcert is een twee uur durend muzikaal spektakel, waarin vele hits van Freddie Mercury en Queen de revue passeren. Zangtalent Joseph Clark, die ook  de hoofdrol in de show te GelreDome voor zijn rekening neemt, is wederom ster van de show. Geniet van hits als 'Don't Stop Me Now', 'Somebody To Love', 'We Are The Champions', 'Radio Ga Ga' en 'I Want To Break Free' tot 'Bohemian Rhapsody' en het prachtige duet 'Barcelona',  dat wordt uitgevoerd met de Afrikaanse sopraan Sibongile. Het gastoptreden van de Nederlandse zangeres Lana Wolf maakt een onvergetelijke avond compleet. 

Twintig jaar na zijn overlijden en in het jaar dat Freddie Mercury 65 geworden zou zijn, vindt op 18 november a.s. in het GelreDome het grootse eerbetoon plaats, The Queen Experience. De spectaculaire show bevat naast alle grote hits van Queen, gastoptredens van het 150-koppige ‘New Romanian Symphonic Orchestra & Choir’ (die het nummer Barcelona ten gehore brengen) en Wibi Soerjadi, die een uniek stuk, geïnspireerd op de muziek van Freddie Mercury, zal spelen. De show wordt in samenwerking met STOP AIDS NOW! georganiseerd; van ieder verkocht kaartje gaat een bedrag naar dit goede doel.

14 en 15 december 2011 in World Forum Theater Den Haag. 17 t/m 30 december Rai Theater Amsterdam. Kaarten kunnen telefonisch worden gereserveerd via 0900-3006000 (€ 0,45 p.m.) of via internet: www.tqe-ontour.com en www.ejbentertainment.com