Games / DVD's

Qpang

alt

Ken jij Qpang al? Het is een gaaf nieuw spel voor kinderen vanaf 7 jaar. In deze Nederlandstalige online game nemen twee schoolkinderen, die per ongeluk in de speelgoedwereld terecht zijn gekomen, het op tegen losgeslagen speelgoed. Eerst kies je een Qpang wereld, waarin je de strijd aangaat. Je kunt onder andere spelen in de Magische tuinen, Luchtkasteel, Poppenhuis of Tempel van Angst. Speel jij als de supersnelle, behendige, maar niet zo sterke MiuMiu of als de grote sterke, maar trage beer Kuma? Pimp je karakter met nieuwe outfits en kies leuke of grappige wapens. Dan ben je klaar voor de strijd! Om te spelen tegen vriendjes, familie of de losgeslagen speelgoedfiguren.
Qpang wordt exclusief aangeboden op gameportaal www.realfogs.nl. Registreren, downloaden en  spelen is gratis. Download de complete Qpang game en speel zolang je zelf wilt! In Qpang kun je kiezen uit allerlei leuke extra’s, die je kunt kopen met het geld dat je in het spel hebt verzameld. Sommige extra’s zijn ook tegen werkelijke betaling te ontgrendelen. Hiervoor is toestemming van een volwassene nodig. Er worden geen abonnementskosten in rekening gebracht!
Ga naar het Qpang park, kies “Inwisselen” via het menu en geef de volgende de code in: fu567avz11bkvj. Als je deze kist opent met een van de sleutels die je in het spel kunt bemachtigen, maak je kans op heel speciale prijzen. Let op: de code is slechts een beperkte periode geldig.