Games / DVD's

Magisch Avontuur met Winx Club

altaltalt

Heerlijk, de stoere en lieve feeën van Winx Club zijn terug. Op 21 augustus is de nieuwste dvd verschenen: Winx Club  - Magisch Avontuur (verkrijgbaar op DVD (2D) en op Blu-ray Disc (2D & 3D). heb weer genoten van de magie van de feeën, heksen en stoere helden. Met mijn favoriete, fee Flora, al geniet ik ook van de streken van Tecna. Ik vertel je heel kort waar de film over gaat… Vlak voor het grote feest op de beste school voor feeën gaat beginnen gooien de heksen roet in het eten. De meiden van Winx Club moeten het helaas zonder de stoere Bloom oplossen omdat zij bij haar ouders in het Koninkrijk Domino verblijft. De Winx Stella, Flora, Layla, Tecna en Musa zien hoe het heksentrio hun feest verknalt én een geheimzinnig voorwerp stelen. Een duister geheim bedreigt het magische evenwicht in het land.

Hier nog iets meer informatie over de karakters van Winx Club (speciaal voor mama's en papa's die hun dochter niet meer kunnen volgen...)

De Winx Club - Zes magische feeën
Bloom
Bloom is op 10 december geboren en haar feeënteken is Draak. Ze komt uit Gardenia, op Aarde, en daar heeft ze gewoond met haar moeder Vanessa en haar vader Mike. Op een dag ontmoette ze in het park een fee, Stella, en een grote gevaarlijke trol. Toen ze de blonde fee wilde verdedigen, bleek ze opeens magische krachten te hebben. Ze verliet de Aarde en kwam terecht op de magische feeënschool Alfea. Sindsdien is er veel veranderd: ze heeft de gemene Trix ontmoet en ze heeft gevochten tegen Lord Darkar en Valtor, maar het belangrijkste was dat ze ontdekt heeft dat ze is geadopteerd. Haar echte ouders zijn Marion en Oritel, de koningin en koning van Domino!
Stella
Stella is geboren op 18 augustus en haar feeënteken is Zeemeermin. Ze komt van Solaria, een prachtige planeet vol licht. Haar ouders zijn koning Radius en koningin Luna. Hun relatie heeft zijn ups en downs gehad, vanwege gravin Cassandra en de wrede Valtor... maar gelukkig is alles goed afgelopen! Ze heeft Bloom ontmoet in Gardenia toen deze haar redde van een trol, en dankzij Stella heeft Bloom ontdekt dat ze een van de krachtigste feeën van de Magische Dimensie is. Stella’s krachten zijn sindsdien enorm toegenomen: van een Enchantix-fee is ze nu zelfs Beschermfee geworden.
Flora
Een feeëriek hallo! Flora is geboren op Linphea op 1 maart en haar feeënteken is Bosnimf. Zonder de geur van bloemen en planten zou ze niet kunnen leven, daarom ziet haar kamer eruit als een kleine tuin. Ze studeert graag en ze doet altijd heel goed haar best. Ze vindt het ook leuk om gedichten te schrijven, dat is een hobby die ze heeft ontdekt dankzij Helia, een bijzondere jongen die haar altijd steunt. Sommigen zeggen dat ze een beetje verlegen is, vooral haar Pixie Chatta, die echt een enorme "babbelkous" is.
Layla
Layla is geboren op 15 juni op Andros en haar feeënteken is Hersenschim. Ze houdt van dansen en sporten, en ze is nergens bang voor. Haar ouders zijn de koning en koningin van Andros: ze geven veel om haar maar soms maken ze ook wel eens ruzie om kleinigheden als goede manieren.  Layla is erg vastberaden en altijd onderweg: hoe anders is haar kleine Pixie Piff, een lieve slaapmuts!
Tecna
Tecna is geboren op Zenith op 16 december en haar feeënteken is Triton.
Ze is dol op alles wat te maken heeft met technologie. In haar vrije tijd doet ze graag uitvindingen en verzint ze nieuwe apparaten, of ze zet haar computer aan en dan speelt ze de nieuwste videogames samen met Digit, haar Pixie. Tecna is een rationele meid en gebruikt altijd goed haar hersens om problemen op te lossen. Nu ze Beschermfee is geworden, heeft ze een nieuwe uitdaging gevonden.
Musa
Musa is geboren op 30 mei. Haar feeënteken is Elf! Ze komt van Melody, een geweldige planeet waar de muziek regeert. Tegenwoordig is ze erg druk vanwege de lessen (ze is Beschermfee geworden), maar dat weerhoudt haar er niet van om elke week een nieuw instrument te leren spelen. Ze heeft een zwak voor Riven, een beetje gecompliceerde jongen, die haar hart sneller doet slaan. Haar Pixie, het klinkt misschien raar, is Tune, het minifeetje van de Goede Manieren!

De Trix – Drie heksenzusjes
Icy, Darcy en Stormy
Icy, Darcy en Stormy zijn drie zussen die op de Wolkentoren, de school voor heksen, de fijne kneepjes van het heksenvak geleerd hebben. Samen vormen ze de Trix. Icy is de leidster en heeft de macht over ijs. Darcy werkt met alle vormen van duisternis. Stormy beheerst stormen. Zij is de jongste van de drie.

Sky
Sky is samen met Brandon een van de meest getalenteerde leerlingen van Red Fountain, een school voor specialisten; jongens die worden getraind in het hanteren van wapens en gevechtsvoertuigen. Hij vecht met een blauw lichtzwaard, heeft een boemerang en een schild waarmee hij kan vliegen. Sky is ongeveer net zo groot als de andere specialisten, heeft blauwe ogen en halflang geelblond haar. Bloom is zijn grote liefde.