Games / DVD's

Brammetje Baas

alt

Omdat ik graag blader door het prentenboek van Brammetje Baas van de populaire kinderboeken en filmschrijfster Tamara Bos, viel het mij natuurlijk op dat er een film over Brammetje in de bioscoop draaide. Ik heb het niet gered om daar heen te gaan, maar gelukkig is de dvd en blu-ray er vanaf 24 oktober. De sprankelende familiefilm Brammetje Baas trok meer dan 100.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen en werd daarmee bekroond met een Gouden Film.

Dan moet ‘ie dus gaaf zijn. Ik heb de dvd al mogen bekijken en ik heb zitten lachen hoor, want die Brammetje is een energiek ventje en hij zit net als ik in groep 3. Alleen heb ik twee juffen en hij een strenge meester Vis. Maar ach, Brammetje kan alles al… denkt hij. Hij kan een heleboel dingen heel goed. Hij kan al AVI 2 lezen, drummen op de tafel, hoger springen dan zijn vader (op de trampoline) en wel drie meisjes op de kar over het schoolplein trekken.

Er is eigenlijk maar één ding dat Brammetje helemaal niet goed kan, en dat is stil zitten. Tja, dat kan ik eigenlijk ook niet. Zelfs niet tijdens deze film, want de ene keer moet ik plassen, daarna wil ik wat drinken en weer iets later wil ik popcorn eten tijdens het film kijken. Hoe het met Brammetje Baas af gaat lopen in de film? Dan kun je zelf lekker gaan bekijken op dvd! www.bfdfilm.com